Sista minuten

30min kvar till jag börjar jobba!
I mitt huvud hör jag orden "jag hinner" som att det jag gör i just denna stund inte räkas som att tiden stod still.

Borsta tänderna, packa väskan & cykla bort till Östermalm. 25min kvar nu.

Några timmar i butiken och nån timme på Solid. Ska även hinna med att träna och kanske klämma in en tvättid.

Mycket kretsar runt tiden, ja nästa allt i dagens inlägg har med detta fenomen att göra. Förstår inte vad tid egentligen är.

Ojoj nu blev det bråttom.. Hepp hepp let´s gooo..

Perfekt


Det ska vara allt eller inget, vilket oftast blir inget eftersom ALLT har så höga krav. Jag vill inte misslyckas, gör fel eller känna mig dum.Jag blir den som gör "INGET" för att det lilla inte duger.
Jag gör det som jag TROR andra vill & förväntar sig av mig. För att...... det känns bra då, men självklart säger jag att: jag gör det för min egen skull för att jag vill.

Som att den yttre påverkan inte har påverkan, som att mina beslut skulle bli detsamma som om jag vore ensam på jorden.

Jag har lärt mig att:
>Det lilla räcker mer än väl, små steg går också framåt.
>Jag är den jag är & det är så skööönt att tillåta mig att vara det. Eftersom det väger över att försöka passa in och vara andra till lags i första hand.
>Jag påverkas av min omgivning och det är okej. Min omgivning är härlig och jag har makt att påverkar den själv =)

Luddigt, flummigt, konstig text precis som det ska vara..

Ps. vilken jäkla tur att ingen läser den

SMYGSTART med kvällsfilosofen!

Detta är en kväll när jag inte vill lägga mig, dagen ska inte ta slut riiktigt än! Jag vill fylla den med mer tankar, händelser och kanske några meningar.
 
Höstdagjämningen har passerat, jag välkomnar en årstid som jag glömmer hur vacker den är. Varje år blir jag lika överraskad och påmind om hur fint det är, hur frisk luften är, hur allt känns så lugnt.
 
Jag ser fram emot denna årstid av mörka kvällar, vinterjackor som plockas fram ur garderoben en sprakande brasa & mysigt sällskap. Om jag väljer att se hösten från sin bästa sida så kommer jag även att uppleva den lika fin & vacker som varje år.
 
Nog om detta hösttrams, Jag har nyss insett att jag är en filosof! Vad det nu är.
Jag har så mycket tankar och funderinger men inga som betynger mig. (eller ska man skriva "känns betungande"?)
 
Ofta ifrågesätter jag, funderar och tänker fram och tillbaks. Mest För att ta reda på vad jag anser är rätt och fel. Men att kritisera och argumentera utan medhåll kan tyckas omysigt för motparten och samtalen rinner oftast ut av missnöjd miner och en smula irritation.
 
Varför prata om något och bara hålla med? Bekräfta varandra med medhåll och hur mycket som stämmer. Älta händelser & situationer som att det bara fanns ett "rätt svar"
Det finns ju inget rätt & inget fel.. såå härligt!! =)
Alla är vi olika, alla tycker vi olika men sååå svårt att acceptera det.
 
Nu sitter du där och har redan värderat. och du vet mycket väl vad du tycker om sånna här texter. Varför skriver hon så här?? varför berättar hon inte om sin vardag?, sitt liv?
 
Jo det här är mycket av vad som finns i mitt huvud, mitt liv, mina tankar. Jag gillar helt enkelt att filosofera och ser mig som en filosof!
Men även en kvinna, en syster, en vän, massör, kassör, kattägare, dalkulla, viltköttätande kungsholmsbo & glad människa.
 
Nu drar tiden iväg och jag ska sova. Sen kan jag fundera på om tiden verkligen finns!? ;)
Vad tror du?
 
GOD NATT!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0